مشاوره رایگان آنلاین
سس سازی پیشرفته (سسیر) ۲ روزه
روز برگذاری:‌ 15 و 16 شهریور مدرس:‌ بهنام حقیقی

سرفصل های آموزشی:

  1. 🔼معرفی عناصر اصلی سس سازی
  2. 🔼شناخت تجهیزات لازم
  3. 🔼اصول استاک گیری
  4. 🔼اصول آماده سازی عناصر سس سازی
  5. 🔼شناخت متد پخت در سس سازی
  6. 🔼ساخت سه سس برای گارنیش پلیت
  7. 🔼معرفی و ساخت ۵ سس مادر
  8. 🔼شناخت دسته بندی اصلی و اساسی سس ها
  9. 🔼سس های بر پایه ماهی و سخت پوستان دریایی
  10. 🔼سس ها بر پایه گوشت و مرغ
  11. 🔼شناخت امولسیفایرها در سس سازی
  12. 🔼شناخت انواع روکس ها در تلغیظ سس ها
  13. 🔼جزوه ۵۰ صفحه ای بهمراه فایل pdf جزوه دوره

 

برای دریافت مشاوره و یا قیمت با شماره 02177881809 تماس حاصل فرمایید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.
فروشگاه