سرفصل های آموزشی:
- 🔼معرفی عناصر اصلی سس سازی
- 🔼شناخت تجهیزات لازم
- 🔼اصول استاک گیری
- 🔼اصول آماده سازی عناصر سس سازی
- 🔼شناخت متد پخت در سس سازی
- 🔼ساخت سه سس برای گارنیش پلیت
- 🔼معرفی و ساخت ۵ سس مادر
- 🔼شناخت دسته بندی اصلی و اساسی سس ها
- 🔼سس های بر پایه ماهی و سخت پوستان دریایی
- 🔼سس ها بر پایه گوشت و مرغ
- 🔼شناخت امولسیفایرها در سس سازی
- 🔼شناخت انواع روکس ها در تلغیظ سس ها
- 🔼جزوه ۵۰ صفحه ای بهمراه فایل pdf جزوه دوره