• slider 20
  • slider-4
  • slider-9-1
  • slider-11

آموزش

گروه صنعتی استیل وان در این بخش سعی نموده تا با ارائه یک برنامه جامع ونظارت دقیق اقدام به آموزش پرسنل با هدف پرورش نیروی متخصص و کار آمد در رستوران نماییم. این آموزش شامل سه بخش آشپزی ، اصول پذیرایی کلاسیک و نحوه استفاده اصولی از تجهیزات و ماشین آلات آشپزخانه های صنعتی می باشد. شما می توانید با ارائه مشخصات خود در این بخش منتظر تماس کارشناسان از سوی استیل وان باشید.


مشاهده کامل این بخش


نام و نام خانوادگی مدیرمجموعه(الزامی)
نوع پروژه خودرا انتخاب کنید
شماره همراه (الزامی)
شماره تماس (الزامی)
استان محل پروژه (الزامی)
آدرس دقیق محل پروژه
آدرس پست الکترونیکی (الزامی)
توضیحات(الزامی)
حروف تصویر را وارد کنیدcaptcha