سر فصل های آموزشی:
- ساندویچ چیکن پارم با سس پومودوره
- سیگنیچر برگر با دیپ امنتال و مک اند چیز
- چیکن چوراسکو با هانی بیکن سالاد گل کلم رست شده
- پولد بیف با اسموکی سس پنیری و پیاز کاراملایز
- کالیفرنیا بیف با سس چیمی چوری
- سالاد کیل و کینوا با رست بیف
- سالاد ایرون با سس ترش و شیرین و بیکن بوقلمون
- سالاد ایسبرگ با بیکن کرانچی
- سالاد فارم با سس بری
- :سالاد هارمونی با سس پینات باتر
و …….. - ساخت دیپ و روش های ترکیب از دیپ ها.
- شناخت ادویه ها و تولید ادویه مناسب برای برگر و گوشت مرغ.
- تولید سس های مجزا برای هر ایتم به همراه ساید دیش مناسب.
- شناخت و بررسی گوشت مناسب برای فرآوری برگر