مشاوره رایگان آنلاین
دوره برگر، ساندویچ و سالادها تخصصی ( ۲ روزه )
روز برگذاری:‌ 11 و 12 اردیبهشت مدرس:‌ آرش بهاور

سر فصل های آموزشی:

  1. ساندویچ چیکن پارم با سس پومودوره
  2. سیگنیچر برگر با دیپ امنتال و مک اند چیز
  3. چیکن چوراسکو با هانی بیکن سالاد گل کلم رست شده
  4. پولد بیف با اسموکی سس پنیری و پیاز کاراملایز
  5. کالیفرنیا بیف با سس چیمی چوری
  6. سالاد کیل و کینوا با رست بیف
  7. سالاد ایرون با سس ترش و شیرین و بیکن بوقلمون
  8. سالاد ایسبرگ با بیکن کرانچی
  9. سالاد فارم با سس بری
  10. :سالاد هارمونی با سس پینات باتر
    و ……..
  11. ساخت دیپ و روش های ترکیب از دیپ ها.
  12. شناخت ادویه ها و تولید ادویه مناسب برای برگر و گوشت مرغ.
  13. تولید سس های مجزا برای هر ایتم به همراه ساید دیش مناسب.
  14. شناخت و بررسی گوشت مناسب برای فرآوری برگر

برای دریافت مشاوره و یا قیمت با شماره 02177881809 تماس حاصل فرمایید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.
فروشگاه