فر فن دار یا کانوکشن آون، همانطور که از اسم آن هم مشخص است فرهایی هستند که با فن (Fan) مجهز شده اند. فن جریان هوای داغ را در اطراف غذا به صورت یکنواخت پخش میکند و فرایند پخت را سریعتر. در حالیکه در فرهای معمولی انتقال درجه حرارت تنها از طریق دیواره ها انجام میشود به همین دلیل دما در نقاط مختلف آن متفاوت است.
غذا در این فرها سریعتر آماده میشود زیرا به دلیل وجود فن در این نوع فر حرارت سریعتر در تمام فضای فر بالا رفته و یکنواخت میشود.
از این رو فر کانوکشن ۳ سینی اونوکس (Unox) نیز انتخابی مناسب برای تجهیزات فست فود و تجهیزات آشپزخانه صنعتی است.
این فر
- مجهز به تکنولوژی Air.Plus (سیستم فن دو سرعته با قابلیت گردش در دوجهت)
- مجهز به تکنولوژی Dry.Plus (سیستم خارج کردن رطوبت از محفظه پخت)
- مجهز به تکنولوژی Steam.Plus
- مجهز به تکنولوژی Protek.Safe (نهایت بازده حرارتی و ایمنی کار)
می باشد.
تزریق بخار به محفظه پخت در اولین دقایق فرآیند پخت تاثیر به سزایی در بافت داخلی محصول و رنگ نهایی آن ایفا می کند. تکنولوژی Steam.Plus به کاربر حرفه ای این امکان را می دهد که میزان بخار مورد نیاز خود را در محدوده دمایی ۴۸ تا ۲۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم نماید. فر کانوکشن ۳ سینی اونوکس، دارای سه سینی هرکدام با فاصله ۷۰ میلی متر بوده و ابعاد هر سینی ۴۰*۶۰ سانتی است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.