سرفصل های آموزشی:
- 💠تاریخچه بارتندری و شناخت آن
- 💠آشنایی با ابزار آلات تخصصی بار سرد
- 💠تکنیک های گارنیش مدرن و پیشرفته
- 💠میکسولوژی مولکولی و تکنیک های آن
- 💠شناخت اسفیریفیکیشن،امولیسیفیکیشن و جلیفیکیش
- 💠شناخت انواع اسفیر،مروارید های طعم دار و انواغ فوم سازی پایه تا پیشرفته
- 💠شناخت تکنیک دیستیلر (تقطیر) و ساخت روغن و عصاره
- 💠شناخت تکنیک های سیروپ سازی،پوره سازی
- 💠شیمی مواد اولیه و کاربرد آن
- 💠شناخت ظروف سرو و اهمیت آن
- 💠رسپی سازی و اهمیت آن
محیط آموزشگاه با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی آماده برگزاری دوره های جدید می باشد.
برای کسب اطلاعات این دوره، با شماره تلفن های زیر تماس حاصل فرمایید.
📞 ۰۲۱٧٧٨٨١٨٠٩
📞 ٠٩١٩٠٣٠٣٢٠٨