روز برگذاری: 5 و 6 بهمن
مدرس: بهروز افتخاری
سرفصل های آموزشی:
۱. شناخت ساختار گندم
۲. شناسایی ارد و انواع ان
۳. تاثیر پودر مالت بر روی خمیر
۴. تاثیر دمای اب و سختی اب بر روی خمیر
۵. اشنایی با روش های مختلف عمل اوری خمیر و بحث بر روی انواع مخمر و بهبود دهنده
۶. اموزش سه سبک خمیر امریکن استایل ،روما استایل و ناپل
۷. تهیه ی بیش از ۱۰ مدل سس بر پایه ی سس های مادر
۸. اموزش تاپینگ های مختلف از انواع پروتئین ها و سبزیجات
٩. اموزش خمیر ناپولیتن با ۶۰ ٪ و ۷۰٪ هیدراتاسیون
محیط آموزشگاه با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی آماده برگزاری دوره های جدید می باشد.
برای کسب اطلاعات این دوره و دورههای آتی ، با شماره تلفن های زیر تماس حاصل فرمایید.
📞 ۰۲۱٧٧٨٨١٨٠٩
📞 ٠٩١٩٠٣٠٣٢٠٨