مشاوره رایگان آنلاین
دوره ۲ روزه پیتزا – ناپل / امریکن استایل / روما استایل
روز برگذاری:‌ 5 و 6 بهمن مدرس:‌ بهروز افتخاری

سرفصل های آموزشی:‌

‌۱. شناخت ساختار گندم

۲. شناسایی ارد و انواع ان

۳. تاثیر پودر مالت بر روی خمیر

۴. تاثیر دمای اب و سختی اب بر روی خمیر

۵. اشنایی با روش های مختلف عمل اوری خمیر و بحث بر روی انواع مخمر و بهبود دهنده

۶. اموزش سه سبک خمیر امریکن استایل ،روما استایل و ناپل

۷. تهیه ی بیش از ۱۰ مدل سس بر پایه ی سس های مادر

۸. اموزش تاپینگ های مختلف از انواع پروتئین ها و سبزیجات

٩. اموزش خمیر ناپولیتن با ۶۰ ٪ و ۷۰٪ هیدراتاسیون

 

محیط آموزشگاه با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی آماده برگزاری دوره های جدید می باشد. ‌

برای کسب اطلاعات این دوره و دوره‌های آتی ، با شماره تلفن های زیر تماس حاصل فرمایید.

‌‌📞 ۰۲۱٧٧٨٨١٨٠٩

📞 ٠٩١٩٠٣٠٣٢٠٨

برای دریافت مشاوره و یا قیمت با شماره 02177881809 تماس حاصل فرمایید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.
فروشگاه