مشاوره رایگان آنلاین
سس سازی پیشرفته تخصصی
روز برگذاری:‌ 19 و 20 اردیبهشت مدرس:‌ بـــهـــنام حقیقی

سرفصل های آموزشی:

۱_تاریخچه کوتاه از پخت و پز
۲- شناخت ابزار و تجهیزات مورد نیاز
۳-عناصر چاشنی و سایر مواد تشکیل دهنده
۴- پایه و اساس درست کردن سس های سفید برای گوشت ها و سبزیجات
۵- پایه و اساس سس های قهوه ای
۶- چند مدل سس آبزیان
۷- عناصر درست کردن انواع استاک (گوشت قرمز و سفید و سبزیجات)
۸- پایه و اساس درست کردن سس از دسته امولسیفایر
۹-چند مدل سس سالاد (درسینگ ها و امولسیون ها)
۱۰- چند مدل از سس های پاستا
۱۱-چند مدل از سس های شیرین
۱۲-چند مدل از سس های آسیایی
۱۳-فرآیند کره طعم دار
۱۴- آموزش بیش از ۵۰ رسپی
بهمراه جزوه

 

محیط آموزشگاه با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی آماده برگزاری دوره های جدید می باشد. ‌

برای کسب اطلاعات این دوره، با شماره تلفن های زیر تماس حاصل فرمایید.

‌‌📞 ۰۲۱٧٧٨٨١٨٠٩

📞 ٠٩١٩٠٣٠٣٢٠٨

برای دریافت مشاوره و یا قیمت با شماره 02177881809 تماس حاصل فرمایید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.
فروشگاه