سرفصل های آموزشی:
۱:ساندویچ چیکن پارم با سس پومودوره
۲: سیگنیچر برگر با دیپ امنتال و مک اند چیز
۳:چیکن چوراسکو با هانی بیکن سالاد گل کلم رست شده
۴: پولد بیف با اسموکی سس پنیری و پیاز کاراملایز
۵:کالیفرنیا بیف با سس چیمی چوری
۶:سالاد کیل و کینوا با رست بیف
۷:سالاد ایرون با سس ترش و شیرین و بیکن بوقلمون
۸:سالاد ایسبرگ با بیکن کرانچی
۹:سالاد فارم با سس بری
۱۰:سالاد هارمونی با سس پینات باتر
و ……..
ساخت دیپ و روش های ترکیب از دیپ ها.
شناخت ادویه ها و تولید ادویه مناسب برای برگر و گوشت مرغ.
تولید سس های مجزا برای هر ایتم به همراه ساید دیش مناسب.
شناخت و بررسی گوشت مناسب برای فرآوری برگر