مشاوره رایگان آنلاین
آموزش لته آرت (تخصصی)
روز برگذاری:‌ 21 و 22 اردیبشهت مدرس:‌ حــامــد جـزندری

سرفصل های آموزشی:

  1. Professional milk steaming
    تکنیک های صحیح (حرفه ای) بخار دادن شیر
  2. Free pour-intermediate level
    ریزش آزاد شیر (سطح متوسط)
  3. طرح ها :
    Inverted
    معکوس
    Swan
    طرح قو
    Wing tulip
    طرح وینگ تولیپ { باله گل لاله}
    Hybrid
    طرح ترکیبی

برای دریافت مشاوره و یا قیمت با شماره 02177881809 تماس حاصل فرمایید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.
فروشگاه