سرو غذا به عنوان یکی از مهمترین مراحل در آشپزی تلقی می شود که سرآشپزان و آشپزان حساسیت زیادی بر روی این مسئله دارند و از طرفی کیفیت سرو غذا تاثیر بسیاری در بازخورد مورد نظر و رضایت مشتریان را دارا می باشد که صاحبان رستوران ها و آشپزخانه ها می توانند با تهیه تجهیزات مناسب غذای خود را به شکل بهتری برای مشتریان خود ارائه کنند. از همین رو ما به شما استفاده از کانتر گرم را پیشنهاد می کنیم.
این دستگاه مخصوص گرم نگه داشتن چند نوع غذا با همدیگر میباشد که ابعاد مختلف دارد و با توجه به فضا نوع استفاده از آن،اندازه دستگاه مشخص میشود. نحوه عملکرد اینطور میباشد که ظروف بن ماری داخل حوضچه ای از آب گرم بصورت غیر مستقیم گرم میشود. بیشترین کاربرد دستگاه کانتر گرم در خطوط سلف سرویس میباشد . این دستگاه به ۳ شکل گازی – برقی – گازی برقی (دو حالته) ساخته میشود.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.