ظروف بنماری - راهنمای جامع - ابعاد - گروه صنعتی استیل وان
  • astoria-plus-for-you
  • راه اندازی کافی شاپ،اینستاگرام
ظروف بن ماری (راهنمای جامع)Reviewed by مدیر سایت on Jun 10Rating: 5.0ظروف بن ماریظروف کابردی در آشپزی بسیار متنوع هستند از این روبرای این ظروف برای از این رو برای این ظروف ابعاد مشخص تعریف شده است تا بتوان بر طبق این استاندارد ها که بر اساس اصول و تجارب مختلف و به منظور رسیدن به زبانی مشترک بین نقاط مختلف جهان با فرهنگهای مختلف است، دست پیدا کرد. از ظروف بسیار کاربردی در آشپزخانه صنعتی، بن ماری می باشد.

بن ماری چیست؟

امروزه پخت غذا از حالت سنتی خود خارج شده و رنگ و روی جدیدی به خود گرفته است. در دنیای پر رقابت امروزی آشپزی نه تنها هنر بلکه یک علم و با نگاه گسترده تر تبدیل به یک صنعت پول ساز گردیده است و به نوعی تبدیل به یک پل ارتباطی ما بین افراد مختلف با فرهنگهای متفاوت شده است.

از این رو ناگزیر به تعریف بعضی مفاهیم بعنوان نکات مشترک و واحد در این راستا هستیم. یکی از مهمترین این اشتراکات تجهیزات کاربردی در این مقوله است.

ظروف کابردی در آشپزی بسیار متنوع هستند از این رو برای این ظروف ابعاد مشخص تعریف شده است تا بتوان بر طبق این استاندارد ها که بر اساس اصول و تجارب مختلف و به منظور رسیدن به زبانی مشترک بین نقاط مختلف جهان با فرهنگهای مختلف است، دست پیدا کرد.

از ظروف بسیار کاربردی در آشپزخانه صنعتی، بن ماری می باشد. لغت بن ماری دارای ریشه فرانسوی است. بن ماری نام دستگاهی است که در علوم آزمایشگاهی کاربرد دارد و در زبان انگلیسی به آن حمام آب گرم هم گفته می شود. بن ماری آزمایشگاهی بسته به نوع استفاده دارای ویژگی های متفاوتی می باشد. در برخی موارد از روشی یه نام (روش بن ماری) برای حل کردن پودر ژلاتین یا خارج کردن شکلات از حالت جامد استفاده می شود که اساس این روش بر مبانی حرارت دهی غیر مستقیم از طریق یک ماده ی واسط که معمولا آب است، می باشد.

 

 

 

اما اکنون در اینجا سعی داریم تا با ظروفی که در بازار مرسوم به ظروف بن ماری هستند، آشنا شویم.

ظروف بن ماری

این ظروف در صنعت غذا برای نگهداری مواد اولیه و نیز مواد غذایی و یا نگهداری ماده ای در دمای خاص بکار برده می شود. بن ماری با توجه به نوع نیاز میتواند از جنس های مختلف ساخته شده باشد. به طور مرسوم این ظروف از جنس فولاد ضد زنگ یا استنلس استیل ساخته می شود و بسته به نیاز ممکن است دارای جنس های دیگر مانند پلی کربنات و یا سایر مواد نیز باشد. روش ساخت این ظروف به روش کشش عمیق می باشد که در نتیجه ظروف تولید شده دارای بدنه ای یکپارچه و بدون درز می باشد که این امر تاثیر بسزایی در رعایت مسائل بهداشتی و جلوگیری از زنگ زدگی و در نتیجه بالا رفتن عمر این محصول دارد.

تجهیزات مختلفی برای آشپزخانه های صنعتی نیز ساخته شده که از ظروف بن ماری در آنها استفاده می گردد .مانند: یخچال های تاپینگ که برای سرد و تازه نگه داشتن مواد غذایی کاربرد دارد و همچنین تاپینگ های گرم یا هات بن ماری که برای گرم نگه داشتن برخی مواد مانند سس ها از آن استفاده می شود، اشاره نمود. از این رو ابعاد استانداردی برای این ظروف تعریف شده است تا در همه جا بتوان از آن استفاده کرد.

ابعاد بن ماری

این ظروف دارای عمقهای متفاوتی می باشد که بسته به نوع کاربرد آن استفاده های متفاوتی دارد. عمق این ظروف از ۵۰ میلی متر شروع می شود تا نهایت عمق ۲۰۰ میلی متر در نوع استنلس استیل ضخامت ورق ظروف ۰/۸ میلی متری می باشد. عمق این ظروف معمولا در ابعاد ۲۰۰، ۱۵۰، ۱۰۰، ۵۰ میلی متر بوده ولی در موارد خاص امکان ساخت بصورت سفارش در عمق های دیگرنیز موجود می باشد.

قیمت بن ماری ارتباط مستقیم با جنس، ابعاد، عمق و میزان ضخامت این ظروف دارد و هرکدام از این عوامل از جمله عناصر موثر در قیمت نهایی این محصول هستند.

معمولا در مواردی که نیاز به استفاده از بن ماری می باشد ابعاد آن گفته نمی شود و بجای گفتن ابعاد از گفتن اعدادی بصورت کسری استفاده می شود و این کسر ها بصورت استاندارد و بر اساس پیش فرض هایی تعریف شده اند. در ادامه قصد داریم شمارا با ابعاد و سایز های استاندارد تعریف شده بن ماری آشنا کنیم.

 

 

استفاده از ظروف بن ماری به دلایل متعددی همچون رعایت مسائل بهداشتی، جلوگیری از بهم ریختگی محیط کار، مقاومت بالا، امکان شستشوی آسان و … بسیار سودمند و حائز اهمیت می باشد. از همین رو گروه صنعتی استیل وان، ظروف بن ماری را در ابعاد و اندازه های مختلف و متناسب با تجهیزات رستوران ، تجهیزات فست فود و تجهیزات کافی شاپ شما، ارائه می کند. شما عزیزان می توانید پس از انتخاب، این ظروف را با کیفیت بالا تهیه نمایید.