شرکت رویال، در حال حاضر یکی از بزرگترین تولید کننده های ماشین اسپرسو در ایتالیا می باشد که با فروش قابل توجه محصولات خود در سال های اخیر، توانسته است نگاه هارا به سمت خود معطوف کرده و نزد مشتریان اعتبار کسب کند.
یکی از اسپرسو ساز های پر فروش رویال، مدل SYNCHRO T2 بوده، که این دستگاه در یک و دو گروپ قابل عرضه می باشد.
سری اسپرسو ساز های SYNCHRO T2 نسبت به سری های SYNCHRO مجهز تر است (نمایشگر چندمنظوره, روشنایی LED، دستگیره بخار اهرمی) و توانسته است از مدل های قبلی خود پیشی بگیرد.
جنس بدنه دستگاه از فولاد ضد زنگ بوده و با طراحی های خاص و زیبای این شرکت همسو هست. همچنین روشنایی LED نیز جلوه ای ویژه به دستگاه می دهد.
ظرفیت بویلر مدل تک گروپ ۷ لیتر بوده و ۳۰۰۰ وات قدرت دستگاه می باشد.
نمایشگر LCD جهت کنترل تایمر شاتر اسپرسو در اختیار باریستا است. دارای ۴ دوز مختلف جهت برنامه ریزی دستی و اتوماتیک می باشد. فاصله ۴۰ سانتی متری از دهانه تحویل مایع در مدل های Tall Cup.
بهره بردن از تکنولوژی Cool Touch از دیگر ویژگی های اسپرسو ساز های رویال می باشد.
مشخصات دستگاه | |
نام دستگاه | اسپرسو ساز تک گروپ رویال سینکرو – Royal Synchro T2 |
کد دستگاه | Synchro T2 |
شرکت سازنده | رویال – Royal |
ساخته شده در کشور | ایتالیا – Italy |
گارانتی شده توسط | استیل وان |
مدت گارانتی | ۱۲ ماه |
ابعاد | ۴۷۰x580x600 mm |
وزن | ۴۰ Kg |
قابلیت کارکرد | برق |
آموزش دستگاه | دارد |
سرویس و نگهداری | دارد |
آوریل 21, 2018
639