دستگاه کباب ترکی ۵ شعله تک سیخ یا همان فر کباب ترکی است که برای پخت گوشت کباب ترکی به کار میرود.
برای استفاده از آن کافی است مرغ و گوشتها را در میله میانی دستگاه کباب ترکی قرار داده شوند و با شعله ملایم، پخته شود. هنگام استفاده گوشت های پخته شده بریده میشوند و به صورت پرسی یا ساندویچی ارائه می گردند. معمولاً دستگاه کباب ترکی رومیزی را در فستفودها استفاده می کنند. بدنه ی این دستگاه از فولاد ضد زنگ ساخته شده است و دارای یک سیخ متحرک با توان کباب کردن ۶۰ کیلو گوشت می باشد. قابل استفاده با گاز شهری و کپسولی می باشد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.