دیسپلی یا گرم خانه کنتاکی یکی از دستگاههای مورد نیاز در پخت و نگهداری مرغ سوخاری می باشد یکی از تولیدات داخلی در این زمینه دیسپلی آرمیک می باشد.این دستگاه دارای دو طبقه می باشد که طبقه پایین با داشتن حوضچه آب و گرمای المنت تولید حرارت مرطوب کرده و برای نگهداشتن مرغ سوخاری نرمال پس از پخت استفاده می شود.
طبقه دوم با داشتن ۲ المنت گرمای خشگ برای نگهداشتن مرغ کنتاکی اسپایسی را تولید می کند. دیسپلی آرمیک قادر به نگهداشتن مرغ سوخاری به مدت ۴۵ دقیقه با کیفیت پخت اولیه است. از ویژگی های دیسپلی آرمیک تولید آن از بهترین نوع ورق استیل ۳۰۴ به ضخامت ۱٫۵ میلیمتر می باشد که باعث طول عمر و استحکام این دستگاه می شود.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.